Tapahtuman oletuskuva

Vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot - Tunneäly myyntityössä™

26.10.2022 08:30

Hotel Haven

“Tutkimusten mukaan Tunneäly (EI) ennustaa jopa 2x paremmin henkilön menestystä, kuin älykkyys (IQ).”

 

Tunneälyn merkitystä työelämässä ei voi yliarvioida, sillä se nousee esiin ennen kaikkea muutostilanteissa. Sosiaaliset taidot, kuten vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot vaikuttavat ihmisten työhön sitoutumiseen, joka puolestaan vaikuttaa suuresti tuottavuuteen.

Tässä työelämän vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitovalmennuksessa ei kukaan joudu väkisin epämukavuusalueelle tai esiintymään. Valmennus on rakennettu siten, että turvallisessa ympäristössä jokainen voi inspiroitua ja oivaltaa uudella tavalla vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymisvoimansa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Päivän agenda:

 • Tunneäly kohtaamisen supervoimana

  Tunneälyn määrittely

  ✓ Tunnetaitojen merkitys vuorovaikutustilanteissa

  ✓ “Pinnan alla” olevat tunteet

  ✓ Rooli- ja tavoitekirkkaus neuvottelutilanteissa

  ✓ Mitä voimme oppia huippuesiintyjiltä? (Harjoitus)

  ✓ Tunteet, asenteet ja pelot erilaisissa neuvottelutilanteissa

  ✓ Tunnetaitavan vuorovaikuttajan käyttäytymismallit

 • Tunnetaitava ja vaikuttava esiintyjä

  ✓ Vuorovaikutusprosessi

  ✓ Statusilmaisu - valtapeli vuorovaikutuksessa - vaativat esiintymis- ja neuvottelutilanteet

  ✓ Esiintymisjännitys

 

Aikataulu:

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
9.00 Valmennus alkaa
10.30 Kahvitauko
10.45 Valmennus jatkuu
12.00 Lounas
13.00 Valmennus jatkuu
14.30 Kahvitauko
14.45 Valmennus jatkuu
16.00 Valmennus päättyy

 

Hinta:

Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 290 euroa + alv 24 % . Hinta muille 390 euroa + alv 24 %. Kysy myös ryhmä- ja pakettitarjousta: anu.varpenius@schoolofsales.fi!

 

Valmentaja: Mikko Parikka, Adeptus Partners Oy

mikko-parikka.png (44 KB)

Mikko Parikka on Adeptus Partners Oy:n ratsastava toimitusjohtaja. Mikko onkin usein sanonut, että jos haluat kehittää tunnetaitojasi, niin hyppää hevosen selkään. 

Liike-elämän Tunnetaito-valmentajana korkeaa arvostusta nauttivan Mikon elämäntehtävänä on pureutua työyhteisöjen tunne- ja asenneperäisiin voimavaroihin. Mikon valmennuksissa raivataan tilaa uuden oppimiselle ja muutetaan ihmisten ajattelua täytyy-asennosta haluan-ajatteluksi. Mikon ihmiskeskeiset tunneäly-valmennukset eivät ole pehmeää hyssyttelyä, vaan hyvin tavoitteellista itsensä ja sitä kautta koko tiimin kehittämistä tuottavien tunteiden avulla. 

Mikko käsittelee Tunneäly-aiheita kirjoituksissaan, joita voit seurata Myyntiesteet™-blogissa. Mikon löydät myös LinkedIn:sta sekä Instagramista. Lisäksi voit halutessasi liittyä yli 2700 jäsenen Tunneäly myyntityössä LinkedIn-ryhmään, jossa tunneälyyn liittyviä artikkeleita julkaistaan laaja-alaisesti.

 

Valmentaja: Elina Aalto

elina-aalto.png (71 KB)

Elina Aalto on valmistunut Teatterikorkeakoulusta näyttelijäksi. Hänellä on 20:n vuoden kokemus esiintymisestä näyttelijänä ja hän on näytellyt mm. Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa sekä Kansallisteatterissa. Musikaalit ja komedia ovat erityisen lähellä hänen sydäntään ja useiden musikaaliroolien lisäksi hän on ollut mukana käsikirjoittamassa Elisa Viihteen sketsisarjaa Molton Klubi.

Puhujana Elina täyttää lavan säteilevällä energiallaan ja herättää taatusti väsyneenkin yleisön. Valmentajana hän saa ujoimmatkin osallistujat heittäytymään ja tarjoilee koko ryhmälle oivalluksia tekemisen kautta. Näyttelijänä hän kertoo luennoillaan tarinoita, joiden kautta kuulija pääsee sukeltamaan syvälle valittuun aiheeseen.

Valmentajana hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentamisesta yrityksissä, yhteisöissä ja yliopistoissa. Elina auttaa yrityksiä ja yhteisöjä luomaan hyväksymisen ja positiivisuuden kulttuuria ja rohkaisee ihmisiä rikkomaan rajoja ja luopumaan mokaamisen pelosta. Elina valmentaa esiintymisen kaikkia osa-alueita aina esityksen rakenteesta kehonkieleen ja improvisaatioon.

 

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa maksutta viimeistään 7 vrk ennen. Tämän jälkeen maksua ei palauteta, mutta osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle tai toiseen koulutukseen.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

26.10.2022 08:30

Päättyy:  

26.10.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hotel Haven

Unioninkatu 17
00130 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Anu Varpenius

040 710 4860

anu.varpenius@schoolofsales.fi

SCHOOL OF SALES – myynnin parhaat osaajat

schoolofsales.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan School of Sales -myyntikouluun! Missionamme on nostaa myynnin osaamista ja arvostusta. Tehdään yhdessä Suomesta maailman paras myyjä!

Mitä saat:

 • valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat
 • konkreettista käytännön osaamista arjen myyntityöhön
 • nopein polku myynnin huippuammattilaiseksi
 • Open Badge -osaamismerkin

School of Sales käynnistyi syksyllä 2020 pilotoiden ensimmäisen suomenkielisen toteutuksen.