Tapahtuman oletuskuva

Sosiaalisen ja digitaalisen myynnin johtaminen

27.10.2022 08:45

Verkossa

Pandemia pakotti jokaisen myyntiorganisaation ottamaan sosiaalisen ja digitaalisen myynnin osaksi myynnin työkalupakkiaan, mutta samalla tutkimukset ovat osoittaneet, että nimenomaan sosiaalisen myynnin taidoissa riittää vielä omaksumista. Esimerkiksi myynnin kehitysyhtiö Mercuri Internationalin tuoreen "The Future of Sales 2022" tutkimuksen mukaan suurin osaamisvaje organisaatioissa juuri nyt on nimenomaan sosiaalisessa myynnissä.

Monissa organisaatioissa on kyllä kyvykkäitä yksilöitä sekä kasvavissa määrin kokeiluja ja koulutuksia sosiaalisen myynnin saralla, mutta myynnin arkeen integroituvat toimintasuunnitelmat loistavat toistaiseksi vielä poissaolollaan. Tarvitaan siis vahvempaa panostusta nimenomaan sosiaalisen ja digitaalisen myynnin johtamiseen ja toimintamalleihin.

Tässä virtuaalivalmennuksessa käydään konkreettisesti läpi yli kymmenen vuoden käytännön kokemuksen siivittämänä erilaisia onnistumistekijöitä miten luoda rakenteet ja toimintamallit organisaation sosiaaliseen ja digitaaliseen myyntiin.

Kouluttajana toimii kotimaan kokenein sosiaalisen ja digitaalisen myynnin valmentaja Sani Leino, joka on valmentanut satoja organisaatioita kotimaassa ja kansainvälisesti yli kymmenen vuoden ajan tehokkaaseen sosiaalisen ja digitaalisen myynnin hyödyntämiseen. Hän on ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä ammattilaistason tutkintoa sosiaaliseen ja digitaaliseen myyntiin arvostetulle Digital Marketing Institutelle. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Saat valmennuksesta myös tallenteen ja koulutusmateriaalit käyttöösi.

Virtuaalivalmennuksen agenda: 

- Sosiaalisen ja digitaalisen myynnin valmennusohjelmien tyypillisimmät sudenkuopat
- Myynnin erilaiset tavoitteet ja toimivimmat työkalut digiajan myyntiin
- Näyttökerroista ja somepostauksista seteleiksi?
- Miten mitata menestystä sosiaalisessa ja digitaalisessa myynnissä?
- Digiajan myynnin pelikirja - Miten johtaa myyntiä ja myyjiä - etäaikakaudella?
- Digiajan suosituimmat myyntimallit avattuina (Inbound, Account Based & Social Selling)
- Erilaisten myyjien osaamistasojen ja omaksumiskykyjen huomiointi uuden ajan myynnissä
- Riittävät raamit ja rakenteet, joilla rakentaa seurattava ja mitattava malli sosiaaliseen ja digitaaliseen myyntityöhön

Aikataulu:

8.45 Virittäytyminen ja virtuaaliset aamukahvit yhdessä Zoomissa
9.00 Valmennus alkaa
10.30 Kahvitauko
10.45 Valmennus jatkuu
12.00 Valmennus loppuu


Hinta: 

Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 199 euroa + alv 24 %. Hinta muille 249 euroa + alv 24 %.
Kysy myös ryhmä- ja pakettitarjousta: anu.varpenius@schoolofsales.fi!

 

Valmentaja: Sani Leino, CEO, Social Company Oy

sani_leino_200x200.jpg (2.30 MB)

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa ja hänellä on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, minkä lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B-myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja, jonka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä. Hänet tunnetaan myös #Myyntipodi-podcastin toisena hostina. 

 

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa maksutta viimeistään 7 vrk ennen. Tämän jälkeen maksua ei palauteta, mutta osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle tai toiseen koulutukseen.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

27.10.2022 08:45

Päättyy:  

27.10.2022 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Anu Varpenius

040 710 4860

anu.varpenius@schoolofsales.fi

SCHOOL OF SALES – myynnin parhaat osaajat

schoolofsales.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan School of Sales -myyntikouluun! Missionamme on nostaa myynnin osaamista ja arvostusta. Tehdään yhdessä Suomesta maailman paras myyjä!

Mitä saat:

  • valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat
  • konkreettista käytännön osaamista arjen myyntityöhön
  • nopein polku myynnin huippuammattilaiseksi
  • Open Badge -osaamismerkin

School of Sales käynnistyi syksyllä 2020 pilotoiden ensimmäisen suomenkielisen toteutuksen.