Tapahtuman oletuskuva

Future of Sales - Myynti vuonna 2025 (verkkotapahtuma)

10.9.2021 08:30

oma tietokone

Nyt jos koskaan on hyvä hetki pohtia, miltä tulevaisuus voisi näyttää ja miten eri skenaarioihin voisi valmistautua. Näin on myös myynnin kohdalla. Mitä muuttaa, mitä päivittää, mitä säilyttää? Millä keinoilla myyjät pärjäävät ja päivittävät osaamisensa tänään ja huomenna?

Future of Sales -aamupäivässä otamme kristallipallon käteen ja katsomme, mitkä maailmalta tuloaan tekevät myyntiä muovaavat trendit ovat sellaisia, joista meidän kaikkien tulee olla kartalla. Entä miten maailman menestyneimmät myyntiyhtiöt toimivat eri tavalla myynnissä ja mitä voimme oppia niistä? Mitkä kymmenen asiaa erottavat huippusuorittajat keskivertomyyjistä ja miten miljoonamyyjät toimivat arjessa - miten niitä miljoonakauppoja oikeasti voitetaan? Ja sitten se pihvi ja focus - mitkä asiat ovat edelleen valideja vuonna 2025?

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Katsotaan yhdessä myynnin tulevaisuuteen.

Ohjelma:

8.30   Virittäytyminen ja virtuaaliset aamukahvit yhdessä
9.00   Lämpimästi tervetuloa - Sani Leino ja Jan Ropponen
9.15   Miten menestyvä myyjä toimii vuonna 2021-2025?
10.15 Kahvitauko
10.30 Myyjän ja myyntijohdon roolit - Mikä automatisoituu ja mikä säilyy?
         Miten myyntiorganisaatio nostaa tuottavuutta 2021-2025?
11.30 Q&A ja ryhmäkeskustelua
11.50 Päätössanat
12.00 Valmennus loppuu

Hinta: Suomen Ekonomien, Kaupan liiton ja MMA:n jäsenetuhinta 199 euroa + alv 24 % . Hinta muille 249 euroa + alv 24 %.

Kysy myös ryhmä- ja pakettitarjousta: anu.varpenius@schoolofsales.fi!

HUOM. Lisäksi saat kaksi kirjaa: Sani Leinon ja Kert Kennerin #myyntikirjan ja Jan Ropposen Miljoonamyyjän. (arvo yhteensä 96,70 euroa)

 

Valmentaja: Sani Leino, CEO, Social Company Oy

sani_leino_200x200.jpg (2.30 MB)

Valmentaja Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja ja modernin myyntityön valmentaja. Sani tunnetaan yhtenä sosiaalisen myyntityön (Social Selling) pioneereista Suomessa, jolla on yli 13 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. Oman yrityksensä Social Company Oy:n  kautta hän on ollut valmentamassa tuhansia myyjiä ja asiantuntijoita sadoista eri yrityksistä. 

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin. Syksyllä 2020 Sanilta ilmestyi yhdessä Kert Kennerin kanssa kirjoitettu B2B myyntiin liittyvä kirja #Myyntikirja , joka tavoitteena on parantaa kotimaisten myyjien kyvykkyyttä modernissa myyntityössä.

 

Valmentaja: Jan Ropponen, CEO, Founder, Axend Oy
jan-ropponen.png (55 KB)

Jan Ropponen auttaa myyjiä luomaan enemmän arvoa asiakkaille. Janin filosofia on se, että myyjien kyky luoda arvoa korreloi suoraan heidän myyntituloksensa kanssa. Jan valmentaa mm. maailman johtavien ohjelmistoyritysten myyntiorganisaatioita ja on kirjoittanut modernista myynnistä mm. Sales Habits of Winners ja Revenue Growth Platform sekä Miljoonamyyjä -kirjat.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

10.9.2021 08:30

Päättyy:  

10.9.2021 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

oma tietokone


Lisätiedot

Anu Varpenius

040 710 4860

anu.varpenius@schoolofsales.fi

SCHOOL OF SALES – myynnin parhaat osaajat

schoolofsales.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan uuteen School of Sales -myyntikouluun! Tavoitteenamme on olla myynnin ykkösvalmentaja Suomessa, näin alkuun.

Mitä saat:

  • valmentajina kaikki parhaat myynnin osaajat
  • konkreettista käytännön osaamista arjen myyntityöhön
  • nopein polku myynnin huippuammattilaiseksi
  • hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan

School of Sales käynnistyi syksyllä 2020 pilotoiden ensimmäisen suomenkielisen toteutuksen.